Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Det et høst i Oslo. Knapt 1 måned etter terrorangrepet, skal Farida og Rebekka begynne på videregående. Farida gleder seg voldsomt, mens Rebekka mener at skolestart kanskje burde blitt utsatt. På den nye skolen, engasjerer Farida seg i diverse grupper, og melder seg inn i AUF. Rebekka prøver å forstå hvorfor 22. juli skjedde, og bruker det meste av fritiden på research.
Samtidig krangler storebroren og moren konstant, og Rebekka er redd for at broren kan bli en ny terrorist. I stedet for å søke lærlingplass, spiller han voldelige spill det meste av døgnet.
Daniel blir et lyspunkt i hverdagen, men Rebekka klarer ikke å bare slappe av og la være å tenke på alt det vonde. Hvordan kan folk bare gå videre som om ingenting har hendt?

En grafisk roman for ungdom som handler mest om livet etter 22. juli, og hvordan alle takler det på ulikt vis. Enkel, men virkningsfull strek, og viktig tema for både ungdom og voksne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine Victoria