Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Spennende og skremmende, mye tempo og godt skrevet. Trekker litt ned at Ylva ble i overkant superkvinne, det ble litt for mye av det gode i et parti i boka. Så en sterk femmer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble ørlite skuffet av denne boken som jeg har lest så mange gode omtaler om. Det er mulig at boken er bedre enn lydbok, for en gangs skyld. Oppleser Maria Bock leste boken uten spesiell innlevelse, og det gjorde nok litt med opplevelsen. Den ble rett og slett ikke spennede nok. Bra, men ikke topp score.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde vel ikke den store troen på denne boka, men siden den var anbefalt av andre forfattere, så lot jeg den få en sjanse hos meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du likte denne vil du kanskje også like:

Veien å gå av Herbjørg Wassmo

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da jeg hadde lest 55 sider og ingenting fenget meg og jeg bare syntes det var kjedelig så la jeg bare bort boka. Forhåpentligvis tar den seg opp lengre uti, men jeg hadde en bok til med kort lånetid liggende så jeg orket ikke prøve lengre denne gangen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Allerede etter de første linjene var jeg fanget. Prøvde å spare litt på godteposen for at den skulle vare lengst mulig, men jeg klarte bare tre dager. Jeg bare elsker språket og beskrivelsene i boken hvor jeg syntes et av høydepunktene var da Ylva satt i cockpiten og følte seg i ett med jagerflyet der hun suste avgårde i 400 knop. Boken lå an til en sekser hos meg, men det blir "bare" en sterk femmer. Grunnen er at jeg skulle sett at slutten ble enda mer heseblesende. Men for all del - et mesterstykke av en bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Drivende godt om storpolitikk, syberkrig og stor fare for ny verdenskrig: NATO versus Russland.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.