Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Jevnt over god Jæger bok som ble lest i en fei. Jeg liker fortellerstilen, den kan være litt omstendelig, men han har gode karakterer og et miljø man lett kan forestille seg. Ofte slutter kapitlene med en setning som liksom setter punktum. Gleder meg til neste bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Slett ikke verst til en debut å være. Mangler nok litt i kompleksitet til å matche de senere bøkene, men absolutt leseverdig.
Liker man de øvrige bøkene hans vil jeg si at denne er et "must". Boka er jo ikke så tykk, så det er fort gjort...
En grei firer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest og fin bok. Karakterene var ferdigutviklet allerede i denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Det sorte fåret av Jørgen Jæger. Leseeksemplar fra Strawberry Publishing

Bjørn er på vei hjem. Han bestemmer seg for å kjøre en annen vei enn den han pleier. Plutselig smeller det, og han kjører på en sau. Han vil ikke ha politiet og sauebonden på nakken, så han rydder raskt opp etter seg og skjuler sporene. Ved enden av veien, står likevel politiet, og de mener at han har kjørt på og drept ei jente, og det er mange bevis som peker mot han. Ole Vik tror på han, men han faller plutselig i koma, og Bjørn dømmes til to år i fengsel.

Dette er Jørgen Jægers aller første bok. Jeg tror ikke at det er mulig for han å skrive en dårlig bok. Jeg anbefaler den varmt videre.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Som Yrsa Sigrudadottier så leverer også Jørgen Jæger - hver gang! Dette er starten på serien om Ole Vik, men ikke tidligere utgitt - forklaringen på dette står først i boken. Et must for alle Jæger-fans!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Herlig med ny bok, jeg digger Ole Vik

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica Carlsen