Viser 1 til 10 av 10 omtaler

Kvaliteten holder seg. Nå venter vi på den siste boka i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Venter i spenning på siste bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Knallgod underholdning igjen fra Riley, selv om historien totalt sett er ganske usannsynlig. Jeg har kost meg gjennom denne mursteinen av en bok, men utrolig irriterende at historien ikke blir fullført og vi må vente til neste bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lucinda Riley har klart det igjen! Denne boken var like spennende, interessant og lærerik som de andre bøkene i serien. Heldigvis kommer også bok nr. 8 i serien om de De syv søstre. Det er forfatterens sønn som skal fullføre serien. Boken skal utgis i 2023. Da er det bare å glede seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende historie, men oversettelsen forstyrret med navnet Bamse og noen feil ord som åpenbart i stedet for tilsynelatende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

murstein men verd hver side og en hyllest til Irland

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En veldig spesiell dag å fullføre denne boken på. Historiene til denne fantastiske forfatteren kommer til å leve evig

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Den savnede søsteren av Lucinda Riley. Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Endelig er den her! Vi skal få vite mer om den syvende søsteren i serien. Det dukker opp litt info, og CeCe reiser til en vingård på New Zealand hvor den syvende søsteren muligens er sporet til. De treffer en ung jente som ikke kan hjelpe dem, men kanskje moren, Mary kan? Moren er imidlertid ute på en lang reise. CeCe reiser videre i sporene, men Mary blir alltid borte rett før CeCe rekker fram.

Denne boka har jeg sett fram til i ett år :) Endelig en dag lå den i postkassa mi. Da var det bare å legge vekk andre bøker, og begynne på denne. Jeg liker denne serien, og selv om jeg ikke synes at denne er den beste i serien, er det likevel en god bok.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (2) Varsle Svar

spennende lesing, detaljrik, krevende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson