Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Kristiane har det vanskelig etter at hennes far begår selvmord. Han var den eneste trygge omsorgsperson hun hadde. Moren tror Kristiane er en demon, og søsteren har nok med sitt eget liv. Da Hedda starter i klassen hennes utvikler de to jentene et komplisert vennskap.

Kristiane forsvinner plutselig sporløst, og i 13 år er det ingen som leter etter henne.

Det er til slutt niesen Beatrice som tar opp jakten på tanten. Beatrice bruker Messenger og Facebook til å kontakte omgangskretsen til Kristiane fra videregående skole. Fortellingen blir fortalt ved å veksle mellom disse meldingene og historien om de siste ukene i Kristianes liv.

Boken er lett å lese, spennende og har en veldig uventet slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

or deg som likte "Vi var løgnere" av Lockhart og "Sadie" av Courtney Summers. En skikkelig slukebok! Mørk, intens, forvirrende. Det går rett og slett ikke an å legge den fra seg. Litt som da jeg så "Behind her eyes" og "The undoing". Passer ungdom og voksne. En fin bok for komme i gang med lesing etter en periode med lesetørke (og å ha sett litt mye tv 😄) Her er det lett å leve seg inn og forsvinne inn i handlingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kristiane har flyttet i kollektiv. Moren er psykotisk, gir Kristiane skylden for alt som går galt, og påstår seriøst at hun er besatt av demoner. Storesøsteren, Annika, er på lag med moren. Bare faren "holdt ut" med henne, men han er ikke mer. Da klassen får en ny jente, Hedda, endrer livet til Kristiane seg radikalt, og en dag forsvinner hun sporløst.

Tretten år senere får datteren til Annika, Beatrice, vite om tanten. Hun blir nysgjerrig, og legger ut en post på Facebook for å prøve å finne ut mer om tanten som forsvant som syttenåring.

Lettlest, spennende, og medrivende ungdomsbok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Plottet er interessant og god idé. Helheten blir for meg både rotete og lite engasjerende. Dessverre blir jeg også lite engasjert i personene, så det spiller egentlig liten rolle hva som skjer med dem. Det som berørte meg noe var en psykisk syk mors anklager mot hovedpersonen, men det virket også så lite troverdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise