Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Hm. Godt skrevet, spennende, godt plot og en meget uventet slutt (altså den helt siste siden). Og det var noe jeg også savnet en løsning på (dette med arven, hvorfor?). Men boka var så spennende at jeg leste den ut i løpet av 2-3 økter!

Det er tydelig at grooming (lærer - elev) er in i tiden å skrive om, dette er i alle fall den tredje (om ikke den fjerde?) boka jeg leser om dette temaet på ganske kort tid, både voksen krim og ungdomsbøker. Men det er et viktig og evig aktuelt tema - dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Løgnene du fortalte av Harriet Tyce. Leseeksemplar fra Gyldendal

Sadie og datteren Robin flytter fra USA til London. Datteren begynner på den gamle skolen som Sadie gikk på i sin barndom. Skolemiljøet er ikke bra. Det er mye jag etter å være best, og Robin sliter med å bli godtatt. Det er også mange gamle saker som ligger å ulmer under overflaten, og det ryktes at Robin fikk plassen til ei jente som døde.

Denne boka hadde godt driv og holdt meg engasjert fra start, selv om den var ganske forutsigbar. Jeg likte uansett historien, og kan trygt anbefale den videre.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelPiippokattaHarald KAlice NordlikriraKirsten LundNorahHanne Kvernmo RyeMarianne MBerit RHeidimgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolAud- HelenNinaCarine OlsrødTove Obrestad WøienMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti S