Viser 1 til 10 av 14 omtaler

En av Horst sine beste

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde lest de siste bøkene om William Wisting og bestemte meg for at jeg ville ha med meg begynnelsen også, så da begynte jeg på denne, som er første bok i serien. I denne boken tar Horst opp en virkelig sak som ikke er løst. Han ser på vitneutsagnene og bevisene og konstruerer så en troverdig løsning. Hadde det ikke vært for at Pramm, som er offeret, er en virkelig person hadde jeg sagt Horst hadde gått litt utover det å skape en troverdig karakter. Men som man så ofte sier; virkeligheten er ofte rarere enn det man kan dikte opp. Dette er en god krimbok og en flott start på serien om Wisting.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

William Wisting

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte boka godt.
Lett å lese, jevnt spennede i jakten på gåten(es) løsning.
Og, som alltid med J L H; troverdig.
Anbefales.
En solid firer

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle bøkene han skriver er bra. God hoved etterforsker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bok som du boltres til

Hvis du vil ha noe som du ikke kan rive deg vekk fra er dette en bok for deg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har startet på bøkene om William Wisting, tenkte å gå kronologisk til verks. Selv om den er tynn, tok det meg en god stund å bli ferdig med den første. Den er det egentlig bare å glemme med en gang. Hyllefyll. Den er særdeles enkel, både i handling og språk. Det er veldig tidlig mulig å skjønne hvem som har gjort det, og koblingene er det merkelig at Wisting ikke skjønner med en gang.

Har hørt at Horst ikke ønsker så mye oppmerksomhet rundt sine første utgivelser. Begynner å skjønne hvorfor. Dette var rett og slett tynne saker.

Jeg er imidlertid fast bestemt på å lese hele serien, så har startet på neste bok allerede.

Får håpe det blir bedre etter hvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er første bok om William Wisting, og min første bok av Jørn Lier Horst. Jeg likte denne veldig godt, og gleder meg til å lese resten av serien!!
En troverdig historie, med flere spenningstopper og mange løse tråder som ble samlet til slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjedelig korrekt krim med uinteressante karakterer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine Bore