Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Nr. 2 i trilogien om Thea Marie som reiser til Amerika i 1915 og begynner å jobbe hos Amerikas rikeste familien, familien Vanderbilt. I denne boken velger hun å gå sine egne veier og alt er ikke rosenrødt hele tiden får hun smertefullt erfare.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bok nummer 2 om Thea er noe mer langtekkelig enn den første boken. Samtidig er det interessant å høre om den gryende kamplysten til kvinnene der borte som vil kjempe for kvinners rettigheter. Flere interessante tema.
Gir denne boken 4 pluss.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Syntes nok den første boken om Thea var hakket bedre, denne gangen fløt ikke historien like godt og det ble noen rare vendinger og litt langtekkelige sekvenser. Men absolutt verdt å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt lesestoff.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Bakeriet i Brooklyn av Ellen Vahr. Leseeksemplar fra Aschehoug

Thea jobber fortsatt for den rike Vanderbilt-familien i New York. En dag møter hun igjen Amanda, som hun ble kjent med på båten. Thea som er god på å bake, bestemmer seg for å satse alt, og sammen med Amanda kjøper hun et gammelt bakeri i Brooklyn. Det er bare det at Andrea har ikke helt de samme målene som Thea, og det skaper problemer for henne.

Hyggelig historie om en sterk kvinne som kjemper en kamp om drømmen og lykken.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemine