Viser 1 til 2 av 2 omtaler

BOKOMTALE: Savnet av Vibecke Groth. Leseeksemplar fra Liv

Karianne, som har kreft, er gift med Jørgen. Hun synes at ekteskapet fungerer greit, men en dag får hun en telefon som gjør at hun skjønner at ting ikke er helt som hun trodde. Etter det forsvinner Karianne, helt uten spor. Flere år senere blir mannen hennes helt plutselig funnet død.

Denne boka likte jeg :) Groth kommer med ny bok i januar, og det gleder jeg meg til!
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hørte denne som lydbok. Historien er spennende uten å være brutal. Det liker jeg. Det jeg ikke liker så godt, og som ødelegger en del for meg, er at opplesningen lider under feil uttale av noen sentrale og hyppig brukte ord og uttrykk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinStig TAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindus