Viser 1 til 3 av 3 omtaler

DeLillos styrke er romaner om en verden i ulage. I Stillheten bringer brudd i elektroniske kommunikasjoner og strømforsyningen folk ut av balanse. Hver av de fem karakterene har sin egen måte å reagere på nedstengningen — fra det filosofiske til det fornektende.

Selv om Stillheten er typisk for DeLillo, er det fortsatt Underverden som står som hans leseverdige mesterverk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig kort og overfladisk bok, drøyt 120 sider med stor skrift og halvannen linjeavstand, usikker på om dette kan kalles en roman selv om forlaget har klassifisert den som det. Fikk lite ut av dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

BOKOMTALE: Stillheten av Don Delillo. Leseeksemplar fra Gyldendal

Historien starter med Tessa og Jim som er på flytur fra Paris til New York. Jim er veldig opptatt av all den elektroniske informasjonen som står på tv-skjermen; flyturens progresjon, tidspunkt for ankomst, lufttemperatur, hastighet og tidspunkt for ankomst. Tessa sitter for det meste å noterer i en skrivebok. I NY sitter noen andre og venter på disse til en felles middag. Plutselig begynner flyet å riste og alle de teknologiske innretningene slutter å fungere.

Dette var nok ikke helt "min type bok".
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg G