Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Gjennom flere samtaler med forfatteren, forteller kong Harald om alt fra oppholdet i USA under krigen, kampen om å få gifte seg med Sonja Haraldsen, idretten, miljøvern, 22. juli-tragedien, likestilling, Forsvaret, familien, religion og koronakrisen. Det hele blir historien om Norge, og hvordan landet har utviklet seg fra kongen kom tilbake til hjemlandet som åtteåring, og fram til koronaen forandret alt.

Mye av stoffet er kjent, men det er interessant å lese om kongens egne refleksjoner rundt diverse temaer. Det er også en del bilder etter hvert kapittel som illustrerer den aktuelle samtalen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes det er feil at boka heter "Kongen forteller". Jeg synes den burde hete "Forfatteren forteller, Kongen kommenterer". For det er forfatteren som "snakker" mest i boka. Samtidig må det være sånn, for det er forfatteren som skriver all bakgrunnshistorie rundt Kongens kommentarer, og Kongens kommentarer ville ikke fått noen mening hvis det ikke hadde kommet kjøtt på beinet fra forfatteren.
Når det er sagt, så ga boka meg en ny innsikt i mye av Kongens liv, historie og gjøremål, og det er det som gjør boka så bra.
Terningkast 5.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Grete AmundsenMarie HolterFindusLars MæhlumDaffy EnglundVidar Ringstrømenrique bærfjordHarald ErfjordGunillaBente NogvaMari Nordø LommelunJorid FMorten JensenVannflaskegretemorSiljeKine Selbekk OttersenMonica Carlsenleser42Hanne Kvernmo RyeBerit RTorill Elisabeth RevheimVigdis VoldKari MereteMalinDemeterMarit HøvdemartinekhDolly DuckØystein LTine SundalBjørn SturødNina M. Haugan FinnsonJarmo LarsenRufsetufsaAstrid PedersenalpakkaIngunn SINA TORNESJenny Dahl Bakken