Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Lydboka er romantisk og humoristisk. Den er underholdende, men som en annen bokelsker skrev, blir det for mange metaforer. Jeg synes krimbøkene hennes er mer interessante.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Herlig og lett underholdning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forfatteren pleier å skrive såkalt "kosekrim" men har denne gangen skrevet en feelgoodbok med en ny hovedperson som lignet veldig på den hovedpersonen fra krimbøkene og handlingen er lagt til samme sted.
Forsåvidt en søt og småromantisk historie på lik linje med de mange romantiske julefilmene som går på tv om dagene og jeg må innrømme at jeg flirte et par ganger underveis under lyttingen men ganske snart ble jeg mest oppgitt av alle metaforene som kom på løpende bånd. Det er så mange metaforer at handlingen nesten drukner i dem og det kan virke som det er om å gjøre å vise leseren hvor mange metaforer man kan klare å flette inn i en roman på knappe 250 sider og resultatet blir slett ikke morsomt slik jeg mistenker meningen var.
Helt grei tidtrøyte om du ikke henger deg opp i utstrakt bruk av metaforer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Petra jobber i bokhandel og er gift med Einar. Hvert år baker hun den engelske julekaken sammen med venninnen og grandtanten, og livet hennes er trygt og forutsigbart. Da Einar forteller at han har truffet en annen - åtte uker før jul, tar livet en annen vending.
Koselig, avslappende og romantisk historie. Den er skrevet med den samme humoristiske pennen og det samme lette språket som forfatteren har blitt kjent for, og hovedpersonen Petra er veldig lett å like. Denne må du lese!

Les hele omtalen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserTove Obrestad WøienMads Leonard HolvikFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid Nygaard