Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Viveca Sten leverer som vanlig synes jeg! Gjettet deler av plottet underveis og denne gangen ble jeg ikke lurt! Joda, på noe så ble jeg selvfølgelig lurt trill rundt, men ikke alt. Akkurat sånn en god krim skal være etter min smak.

Under spregningsarbeider på Telegrafholmen ved Sandhamn kommer deler av et lik til syne. Liket kobles opp mot flere forsvunnetsaker for 10 år tilbake, men hvem av dem kan det være? Og hvorfor?
Vi får høre mange stemmer i denne boka, men det er ikke noe problemer å holde disse fra hverandre, den er lettlest og spennende, jeg brukte ikke mange økter på denne. Ikke at jeg sitter igjen med noe dypt etterpå, men en spennende og godt underholdende krimroman, absolutt verdt å bruke tiden på dersom man ønsker noe i den genren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokatta