Viser 1 til 10 av 16 omtaler

Denne boken rørte meg. Nydelige skildringer og ble oppriktig glad i personene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjente på en kontinuerlig irritasjon over den ufyselige Sigrid. I tillegg var forfatter i overkant ivrig etter å la personene analysere og tolke hvert eneste uttalte ord, ansiktstrekk og kroppsholdninger til hverandre. Tok seg allikevel bittelitt opp mot slutten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om forviklinger og miskommunikasjon mellom mødre og døtre, døtre og sønner. Lengsel, håp og skuffelser. Om å møte døden, egen eller mors. Boka er god, og svært godt innlest av Ane Dahl Torp og Liv Bernhoft Osa. Likevel - jeg blir etterhvert litt lei av personene og relasjonene. Jeg forstår at det henger sammen med at utviklinga med nødvendighet går seigt og sakte - men jeg datt altså litt av mot slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en bok jeg virkelig raste gjennom. Den har et tiltrekkende og nøyaktig språk, gode og effektive fortellervinkler. Selve fortellingen, og hvordan Flatland beskriver den anspente familiesituasjonen, likte jeg, det minnet meg litt om Carl Frode Tillers bøker. Det var skrevet mye mellom linjene. Dog savnet jeg spisskompetansen om hvordan helsevesenet (medisiner og regelverk) fungerer. Kjipt når en bok ikke er nøyaktig, og en forfatter ser ut til å ha søkt seg rundt i felleskatalogen uten å spørre virkelige helsepersonell.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt skrevet, men litt for langsom med litt for mange uinteressante detaljer. Karakterene er troverdige, kanskje bortsett fra Sigrid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Boka tar opp flere ting, blant annet det komplekse mor - datter - forholdet. Det var flere problemstillinger jeg kunne kjenne meg igjen i, og boka var vanskelig å legge fra seg. Det er sjelden jeg blir rørt til tårer av en roman, men dette skjedde altså denne gangen. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke min favoritt av Helga, men absolutt en god bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig pent skrevet! Elsker Helga Flatland. Boka er vond og fin på samme tid. Historien fortelles slik at man føler med karakterene og ofte sitter med litt vondt i magen på vegne av de ulike. Tar opp ulike aspekter av liver som er tunge og vonde, samtidig som det reflekteres rundt de ulike perspektivene av hovedpersonenes liv. Jeg likte denne skikkelig godt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Høyrt som lydbok i Fabel. Lesen av Ane Dahl Torp og Liv B. Osa. Nynorsk. Velskriven. Følgjer dialogen mellom mor og dotter. Vere sterk og bli ramma av sjukdom. Kva seier vi til kvarandre, kva gjer vi og kva føregår på eit indre plan. Kva roller har vi og kva roller får vi? Varm og brutalt ærleg. Opnar for samtale og refleksjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken beskriver på svært godt vis alle tankene som ligger bak det vi som mennesker sier, og hvordan det som blir sagt kan bli misforstått av andre. Historien blir fortalt av en dødssyk mor, og hennes datter, og viser hvor vanskelig det kan være å si de riktige tingene, spesielt når man har en bakenforliggende konflikt. Selv om hovedpersonene kanskje har urealistisk lange tankerekker og dyptgående refleksjoner rundt seg selv og andre, er de samtidig gjenkjennbare hos, jeg vil anta, de fleste av oss.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage