Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Tredje bok om Alexandra Cupidi.

De to sytten år gamle guttene er blakke. For en gangs skyld har de flaks - tror de. En splitterny mobiltelefon blir fangsten etter å ha robbet en mann fra motorsykkelsetet. Det skal vise seg at de har hatt skikkelig uflaks. Telefonens eier er nemlig villig til å gjøre det meste for å få igjen telefonen sin. Guttene rømmer ut til marsklandet, men klarer de å unnslippe?
Nesten samtidig blir Alexandra tilkalt til et museum. En avhugget hånd har blitt funnet i en urne i utstillingen. Kollegene tar det hele med et smil, men Alexandra tror det ligger noe kriminelt bak.
Kan de to sakene henge sammen?

Litt treg start. Tar seg opp, men overbeviser ikke helt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsket den første boka om etterforsker Cupidi, "Fuglekikkeren" og likte nr. 2, "Salt lane" ganske godt, denne kommer ikke høyere enn nr. 2 dessverre. Det tok ca. 170 sider for meg før det endelig tok av, men da tok det til gjengjeld skikkelig av! Men på grunn av den noe trege starten får den ikke mer enn en firer av meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva