Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Julia, mamma og pappa flytter fra Oslo til ei lita bygd der alle kjenner alle. Julia savner bestevenninnen Kristin, men Kristin henger sammen med de andre jentene og svarer stadig oftere ikke på telefonen når Julia ringer.

Det er vanskelig å få nye venner når man kommer flyttende, selv om Julia gjør at de blir partall i klassen og alle får være med når de skal være to og to. Tidligere har Ragna vært den som sto utenfor. Et par av jentene strekker ut en hånd og vil bli venner med Julia, eller vil de egentlig det? Og hva er det egentlig med Ragna og faren hennes?

Boka har et snev av grøss over seg, selv om det ikke er noen grøsser og etter hvert skjønner vi hva det er som feiler Ragnas far. Boka handler om å finne seg til rette på et nytt sted, om vennskap, om å bli godtatt og hva man selv skal godta. Jeg likte den veldig godt og anbefaler den gjerne til både mellomtrinnet og ungdomsskolen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

EvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille Grimeland