Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En meget interessant bok fra virkelighetens verden, godt og levende fortalt av Eva B. Ragde og Trude Teige.
Kriminalteknikere og politifolk møter stadig grusomme, tøffe og blodige situasjoner i jobben sin. De er ofte nødt til å sette til side egne liv, egne følelser og egen sorg, i møte med andre menneskers skjebner.
Jeg er imponert over Eva B. Ragdes beskrivelser, og hennes evne til å klare å kombinere jobbliv og privatliv, der jobblivet ofte overstyrer privatlivet.
Vel verdt å lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her får du være med i "kulissene" når kriminalteknikerne gjør jobben sin med å finne spor etter gjerningsmannen, og ser etter sammenheng mellom saker. Vi er innom ulike saker, både drap og voldtekt, og også ranet av Postens verdisentral i 2003, og bomben som gikk av i regjeringskvartalet i 2011.
Jeg anbefaler denne true-crime-boka til alle krimelskere som har lyst til å lese en litt annerledes historie enn det man får i vanlige romaner.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethIngunn SOleMorten MüllerTanteMamieHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTheaEllen E. MartolBård Støre