Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Det ble mange navn og detaljer i begynnelsen. Tenkte; huff, orker jeg dette?
Men det kommer seg etter hvert. Vil vel formulere det slik at spenningen stiger jevnt og trutt, helt til de siste sider.
Trekker litt for den "langdryge" innledningen og kanskje litt for en avslutning som absolutt var spennende, men jeg syntes den var lite troverdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oj oj! Mange personer til å begynne med, men de falt fort på plass og jeg klarte ikke å legge boka fra meg! Leste den på to økter.

5 studenter skal overnatte på Lilla Karlsö, men i det de skal til å gå i båten som skal skysse dem utover får Vidar en melding og trekker seg. De andre 4 drar utover og dagen etter ligger de og soler seg på stranden og Frida sovner, da hun våkner igjen er de andre tre døde...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjerstiIngvild S