Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Dette er ei bok om å finne seg selv i en alder av 49. Det er aldri for sent! Dette er nesten som en selvhjelpsbok i romanens form. Her møter vi Bente, hun er 49, har kommet i overgangsalderen og er drittlei absolutt alt. Sjefen hennes sender henne til en terapeut for å finne ut hva som egentlig plager henne. Slik får vi et innblikk i Bentes familierelasjoner, vennskap og arbeidsliv. Hun tar saken i egne hender og begynner å finne ut hva hun egentlig mener og vil. Fin og lettlest bok med humor og feel good.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Denne var festlig og jeg tror vi alle kan kjenne oss litt igjen i Bente

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bente er 49 år og kommer i overgangsalderen. Victor er mannen hennes og takler alt han blir usikker på med fleip og tøys. Bente begynner i terapi, starter i kor og får en ny bestevenninne og alt blir snudd på hodet!

Overgangsalderen beskrives med en munter penn, men tas på høyeste alvor i denne perlen av en roman! Antagelig er den en perle for kvinner fra 45-60 år, men jeg er for en gangs skyld innenfor målgruppen og elsker den!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard