Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Slet litt med å komme i gang med denne, den fenget meg ikke. Men etter de første 100 sidene kom det seg. Den har mange fine, vàre partier, godt skrevet bok. Forfatteren har observante observasjoner i det daglige.
Likevel, den blir i meste laget omstendelig, langdryg og repeterende synes jeg. Temaet berører en av vår tids store saker, om psykisk helse. Overgangen fra barn via ungdomstid til voksen er gjenkjennelig for meg, men likevel syns jeg ikke boken gir noe bedre forståelse av saken - at så mange unge melder å bli psykisk syke i et land hvor vi har fri tilgang på ALT.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Heivoll skriver så godt. Dette er ingen page-turner med rivende handling, men den bølger seg fremover rolig og følsomt, med vakkert språk og fine refleksjoner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen