Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne gangen er Astrid, farmor og pappa på juleferie i Brønnøysund og her skjer det mye rart! De bor hos farmors søster som kalles Søs, hennes datter Line som er mor til Astrids søskenbarn Emma og Egil. På lille julaften stjeler noen et krusifiks fra kirken, det tagges på flere statuer og inne i en hule og de finner en boks med spraymaling... Og det er noe med Emma?

Spennende og fengende, men jeg er usikker på om det et pluss for fortellingene med de blå lysene Astrid ser, akkurat den delen står på stedet hvil gjennom alle bøkene synes jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva