Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Boka var litt kjedelig i starten, men historien tok seg opp under den lange reisen. Forutsigbar til tusen og til dels ganske sukkersøt, men grei underholdning om man liker sjangeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sliter med å finne ord for å beskrive denne boka. Underfundig, ettertenksom, menneskelig, spennende, søt, gjennomført (kanskje bortsett fra det siste kapittelet, hvor jeg ikke tror helt på forsøket på å gjøre vedkommende til en bedre person), elskverdig. Okay, jeg stopper her. Men jeg synes virkelig jeg kom innunder huden på både Amy og Aurelia, og jeg storkoste meg fra første til (nesten) siste side.
Terningkast 6 og favorittbok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lettlest, forutsigbar og sukkersøt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aurelia er 8 år gammel da hun finner nyfødte Amy i snøen utenfor Hatville Court. Hun pakker babyen inn i kappen sin, og tar henne med til foreldrene. Charles og Celestina Vennaway er ikke vennlige mennesker, og de vil ikke ha denne babyen i hus, men Aurelia har en sterk vilje, og insisterer. Dermed vokser Amy opp i herskapshuset, men tiden der blir ingen dans på roser. Aurelias foreldre vil ikke se henne, og hun sover i grovkjøkkenet, men Aurelia, som er enebarn, føler at hun har fått en søster, og tar seg av Amy så godt det går.

Da Amy er tretten år, får Aurelia dødsdommen; hun har svakt hjerte, og kommer til å dø innen få år. Amy er knust, og etter begravelsen blir hun hjemløs. Aurelia har derimot tenkt på alt. Fra graven sender hun Amy ut på en skattejakt, som tar henne fra Hatville Court, via London, og til motsatt side av landet. I enden av reisen venter en overraskelse som skal endre Amys liv for alltid.

Spennende, fengende og godt skrevet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæs