Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Imponerende debutroman om ungdom og identitet! Jeg ble veldig glad i både universet og karakterene, som blir beskrevet med stor innlevelse og dyktighet. Boken ble slukt på rekordfart. Språket og komposisjonen er også meget godt håndverk. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Historien handler om Erik som går på videregående skole i Stavanger. Vi følger han gjennom hverdagens opp og nedturer, både hjemme og på skolen. Han og vennene eksperimenterer med narkotika, alkohol og sex. Erik innleder et forhold til sin beste kompis og hans kjæreste, og han sliter med å finne sin rolle i dette dramaet. Historien handler også om familie og familieforhold. Sterkest er forholdet Erik har til mormor, som er smellfeit og kjører en rød amerikansk scooter.

Historien er samtidsrealistisk, og spesielt foreldrene til ungdommen i boken virker ikke spesielt opptatt av hva ungdommen driver med eller hvordan de har det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Erik er en rastløs sjel. Han skulker skolen for å svømme, og henge med Stian og Jannike. Begge er kjærester med Erik. De drikker og røyker både det ene og andre. Erik drikker også med mormoren, mens moren bare maser og krangler. Faren og lillebroren er et kapittel for seg.

Oppvekstroman fra Stavanger, som fenger umiddelbart. Man aner underliggende konflikter i familien og på skolen. God og lettlest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria Jonassen