Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Meget interessant bok. Tenker at jeg nå har fått en dypere forståelse av svensk kulturliv og annen offentlighet. Kanskje litt unødvendig oppramsing av restauranter og mat generelt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant fortelling fra håndtering av metoo i Sverige. Fine refleksjoner om takling av metoo innenfor kultureliten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dessverre ble denne for rotete for meg. Dagbokstilen gjør beskrivelsene av hendelsene for korte. For en leser som ikke kan detaljene i Metoo-bevegelsen i Sverige ble det litt for mange navn og litt for få knagger å henge dem på. Men det er veldig interessant å lese en insiders tanker rundt rettssikkerheten til de som henges ut og troverdigheten til anklagerne i #Metoo-stormen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl