Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Molly spiller fotball på Ørn BK fordi Sofie spiller der, Sofie som er bestevenninnen hennes, men noe har skjedd i løpet av sommeren - alt er liksom forandret. Mamma, pappa og bror Mikkel er helfrelste på fotball og regner med at Molly også er det - hva annet spiller noen rolle her i livet, liksom!?

Molly har prøvd ballett, basket, håndball, langrenn.... Men ingenting har helt funket for henne. Bortsett fra tegning! Men å sitte inne og tegne er ikke bra nok synes mamma og pappa og for at hun skal få være med på tegnekurset hun vil så må hun også være med på fotballen.

En dag får hun se en jente på skateboard! Men...?! "Seriøst?! En jente som skater? Det skjer ikke!" har Mikkel sagt, men nå ser hun det selv med sine egne øyne! Hun følger etter jenta og snart er hun virvlet inn i en spiral av spenning, glede, løgner og mye annet!

En bok om å tørre å ta egne valg, trosse det andre mener og å stå for det man har gjort. For mellomtrinnet og ungdomsskolen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa