Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Boka er en samling av noveller som har en hovedfortelling. Hvor Geralt er i tempelet hos prestinnen Nenneke. Han er såret og trenger behandling. Mens han er der fortelles det syv historier om Geralt og jobbene han gjør som volver.
I disse syv historiene får vi innblikk i Geralts verden og hans jobb. Ikke sjelden ligner historiene på eventyr, og eventyr figurer blir nevnt i dem med en vri. I Sapkowskis univers er det likevel ikke helt klart hvem som er den onde og hvem som er den gode. Det siste ønsket er en del av en undervudert fantasy serie på sitt beste boka er lettlest og veldig bra skrevet. Anbefales til alle fantasyfans og alle som har lest Ringenes Herre og Game of thrones.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en, for meg, ny forfatter. Men bøkene hans er veldig populære og er oversatt til mange språk. Jeg kan godt tenke meg å fortsette med The Witcher Saga etter denne boken. Anbefales til alle fantasyfans!
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleser