Viser 1 til 2 av 2 omtaler

I starten tenkte jeg at denne boken var gammeldags og typisk.. lest på en veldig pretantiøs måte. Og det er den jo. Har hørt det før på en måte.. Jeg begynte to ganger på den før jeg bestemte å gi den en sjanse. Og den ble jo aktuell etter hver. For den handler jo om starten på 2. verdenskrig og jøder.. Men både språk og handling er overdrevet høflig og dannet.. altså en smule utdatert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker historien veldig godt, lever meg inn i livet til både bestemor og barnebarn, og synes det er spennende. Her kunne jeg gitt terningkast 5, men den utstrakte bruken av metaforer og detaljbeskrivelser gjør at jeg til tider blir (unnskyld språket) dritt lei. Derfor blir det terningkast 4.
Som et lite PS vil jeg ta med at bokhyllene mine kun består av bøker jeg oppriktig ønsker å lese igjen. Denne skal få en plass i bokhylla under tvil, kanskje den vokser på meg hvis jeg en eller annen gang leser den igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolBjørg L.Hanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNina