Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En søt og morsom bok om bestevenninnene Ellen og Humla. I bok nummer 2 starter de en detektivklubb, som får hemmelige ordrer av den mystiske X i London. Da det flytter en ny familie inn i nabolaget får detektivbyrået i oppdrag å undersøke dette nærmere, det er nemlig en stor sjanse for at de er marsboere!

Og når oppdragene går litt over styr, gjør det spennende vondt i magen. For hva er greit og hva er ikke? Heldigvis, som i de fleste barnebøker, går det bra til slutt. Fin til høytlesing og egenlesing til sterke lesere, vil jeg tro. Korte kapitler og mange illustrasjoner, passe spennende og morsomt gjør at jeg vil anbefale denne til de som har lest bøkene om blant annet Tsatsiki og Pym.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva