Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Den 26 juli 2020 skrev jeg et innlegg på bloggen etter å ha lest andre bok i trilogien om Christian von der Hall, Fyrsten. Da jeg begynte å lese Showtime som er utgitt i 2020, husker jeg lite av handlingen i Fyrsten. Det spiller liten rolle; det hadde vært like god underholdning å lese Showtime om jeg ikke hadde lest Fyrsten eller første bok i trilogien Wonderboy. De første 50 sidene var tamme synes jeg. Men etter hvert tok handlingen seg opp, og de nesten 500 sidene var et fyrverkeri. Jeg forstår godt at Showtime har fått gode anmeldelser, det er en særegen roman tett opp til vår tid. Et miljø det ikke skrives mange romaner fra. Da må det være krim, og det er bøker jeg leser lite av.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stor humor og godt språk - sidene flyter av sted. Mange morsomme referanser til aktuelle temaer. Det var også godt å se at bokens hovedperson med alderen hadde blitt litt mer empatisk og utviste flere følelser.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Herlig! På kornet. Vittig og til tider gapskrattet jeg, Jeg har lest Wonderboy tidligere, og nå etter å ha lest Showtime innser jeg at jeg må lese Fyrsten også. Henrik Langeland skriver utrolig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingPilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtLena Risvik PaulsenFindus