Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Det er sjelden at jeg leser ut en bok på 24 timer men jeg klarte ikke legge denne fra meg. Elementer av boken påminner om Elisabeth Gilberts "Spis. Elsk. Lev", om det å bryte ut av det konvensjonelle og finne sin egen vei. Forfatteren (som faktisk er norsk!) ser ut til å ha levd en lignende interessant historie/liv som Fly, sommerfugl's hovedperson Maya, hvilket gjorde det hele bare enda mer interessant å lese. Hva er sant og hva er fiction liksom? Boken er nesten som en slags business-roman, selv-hjelp og kjærlighetshistorie i ett og så vidt jeg vet er det ikke mange bøker i den sjangeren. Og iaf ikke skrevet av en kvinne som tydeligvis har peiling på det hun skriver om. Jeg elsker også at kjærlighets-begrepet i boken utvides langt utover romantisk kjærlighet. I det hele tatt opplevde jeg hele livsfilosofien som gjennomsyrer boken som oppfriskende og annerledes. Litt som en Hollywood film med sjel og hjerne.

Etter at jeg ble ferdig ville jeg bare booke meg en tur til en tropisk øy - og ta med meg boken og lese den en gang til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, uff for no vissvass. Avbrøt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg måtte lese «Fly, sommerfugl» to ganger. Første gang fordi den var en skikkelig pageturner til å drømme seg bort i, andre gang for å nyte nydelige passasjer om livsvisdom eller og tankesett. Den fikk meg til å le og gråte, og gikk rett til hjertet. Dette er virkelig en ekstraordinær bok med potensial til å endre liv, forhold - og til og med arbeidsliv. Anbefales på det varmeste til alle.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En aldeles skjønn bok som var vanskelig å legge fra seg.
En inspirerende bok om selvutvikling for både businessfolk og på det personlige plan.
Tror vi får mer fra denne forfatteren.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boken er bare helt nydelig. Den påminner ikke om noe jeg har lest før. Jeg lo, gråt, tenkte og lærte mye underveis, og da jeg var ferdig, hadde jeg bare lyst til å starte helt fra begynnelsen igjen. Og booke en tur til Hawaii. "En smart feelgoodbok" leste jeg i en anmeldelse, og det var akkurat det det var. Anbefales på det varmeste!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Maya blir sendt av sjefen til Hawaii for å fremføre selge inn bedriften på en konferanse. Midtveis i innlegget tar hun en beslutning som endrer livet hennes. På Hawaii møter Maya mange interessante personer som setter spor i livet hennes, og hun begynner å forstå hva som er hennes viktige verdier i livet.

Søt, hyggelig og sjarmerende bok med mulighet for å drømme deg vekk fra en kaotisk hverdag. Denne anbefaler jeg gjerne videre.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLillevi