Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Dette er en bok med små avsluttende krimnoveller. Novellene er fra 15 ulike forfattere.

Fin bok når du vil slappe av med små avsluttende historier, og ikke lese en hel bok.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Påskekrim 2020

Alle krimfortellingene du trenger i påsken - i én bok! Dette er en perfekt bok å ha med seg i sekken på påskefjellet, med 15 spennende krimnoveller fra Jørn Lier Horst, Jørgen Jæger, Karin Fossum, Anne B. Ragde, Erik M. Sele, Eystein Hanssen, Katrine Engberg, Knut Nærum, Maurits Hansen, Merete Junker, Myriam H. Bjerkli, Richard Macker, Steffen Johanssen, Thomas Enger og Tom Egeland. God bokpåske!

Denne samlingen består av femten krimnoveller, skrevet av noen av våre mest kjente forfattere. Her er både gode noveller, og er noen som er mindre bra. Novellene var ellers som krimnoveller flest, med handling over kort tid, samt en uventet slutt. Jeg har lest noen krimnoveller etter hvert, og denne samlingen går ikke inn i historien som en av de beste. Jeg synes også at det var en liten nedtur at den lengste novellen i samlingen var «gjenbruk», en novelle som jeg derfor hadde lest tidligere. Noen av novellene utmerket seg likevel positivt, bl.a. Merete Junker, Jørn Lier Horst, Myriam H. Bjerkli, Eirik Meling og Katrine Engberg. Knut Nærums bidrag var også riktig så morsom. Det var kjekt å få lese en annen side av forfatterskapet deres.
Totalt sett er samlingen absolutt vers å lese i påsken, kanskje når er samlet for høytlesning, eller ellers når man har liten tid for lesing, kanskje rett og slett når en er på farten. Jeg anbefaler disse videre, så får folket lest en litt annen side av forfatterne enn det de vanligivis skriver.
Boken er fra egen bokhylle
Terningkast 4

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl