Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Et spennende plott.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er det bare en ting å si: KJEDELIG. Etter 100 sider hadde det fremdeles ikke skjedd stort, det var et utall kvinnestemmer som fortalte sin historie og jeg gikk i surr i alle sammen og når handlingen ikke gikk det spor fremover heller så gadd jeg ikke mer rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En dag Alice sitter på toget, ser hun plutselig Ruth. Det er bare det at Ruth forsvant for mange år siden. Ektefellen hennes George kjente Ruth da de var unge, men han vil ikke si så mye om henne. Alice begynner å grave i saken, og etterhvert finner hun ut at det er mye ektemannen har holdt skjult for henne.

Ok bok, men litt uklar slutt.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva