Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Etter et langt ekteskap blir Ingrid brått enke, tidlig i 60-årene. Dette fører til at hun gjenopptar kontakten med venninne fra folkehøgskolen. Vi får bli med Ingrid tilbake i tid i minnene fra skoletiden. Boka handler om kjærlighet og vennskap og viser hvordan små detaljer kan gjøre at man gjør valg som vil bestemme store deler av ens liv. Boka kunne gjerne dykket litt dypere og gitt mer detaljer, men det var helt ok underholdning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En helt OK feriebok

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En veldig lettlest og koselig bok som skildrer vennskap, sorg og mellommenneskelige relasjoner på en lavmælt måte. Jeg liker godt fortellerstilen og leste denne i et jafs.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Høsten 1966 starter Ingrid på Lundavang folkehøgskole. Hun blir blant annet kjent med Anki, Brita og Miriam, og de lover hverandre at de skal holde kontakten etter at skoleåret er omme.
Årene går, og Ingrid får både mann og barn, men kontakten med venninnene har hun mistet. Nå har hun også mistet mannen, Arvid. Som enke føler hun seg håpløs, og må støtte seg på døtrene til det meste.
Så en dag ringer telefonen, og en stemme fra fortiden er på tråden. Vil Ingrid bli med på en reunion med de gamle venninnene? Det hele kommer så brått på, og Ingrid vil helst avlyse, men kommer aldri så langt, før fortiden innhenter henne med alle minnene om det skjebnesvangre folkehøgskoleåret.

Prologen lovet bra, og det er en koselig bok, men noe uforløst mot slutten synes jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.