Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Denne var spennende, til tider heseblesende. Litt eplekjekt språk som det tok litt tid å fordøye, men tror det må bli en sekser gitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En actionthriller på høyoktan som får testosteron til å boble i kroppen. John McClane ain't got shit on Even Stubberud. (Hovedpersonen i boka ).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har oppdaget en ny thriller-forfatter som jeg garantert skal lese mer av. Handlingen bare ruller raskere og raskere. God lesing.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her ble jeg jommen meg andpusten, for ei bok!
Den tidligere spesialsoldaten Even Stubberud skal på et siste oppdrag, eskortere en terrorist til Somalia. Så blir flyet tatt over av kaprere og den eneste som kan redde alle passasjerer og flyet er – ja, Even Stubberud.
Likte denne utrolig godt, vanskelig å legge fra seg og den er både spennende, heseblesende og rørende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

BOKOMTALE: Himmelen skal gråte blod. Kjøpt i Bokklubben

Even Stubberud sitter på flyet på vei til Somalia. Even småprater med setenaboen og forteller at han er ingeniør tilkalt for å se på en demning, men det viser seg å ikke være sannheten. På flyet er også en terrorist som skal utleveres til Somalia. Underveis blir flyet kapret og terroristen satt fri. Pilotene blir drept. Passasjerene må stole på Even som er uvæpnet og ikke kan noe om fly.

Dette er en intens spennende historie som er veldig god - og det er egentlig ikke så mye annet å si enn les denne!

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Virkelig så spennende at jeg våknet om natten og måtte lese den ferdig. Vil bare ha mer Even! Og om hans tilhørighet til Stange! Ekstra bonus at jeg også fikk lært meg mer om Afrika.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

kjempespennende

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva