Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Kommet til ca side 80, og er allerede lei alle tall og sammenligninger, og det samme om og om igjen. Feks "skogbranner i usa har økt med 120% siden 1880 i hyppighet, og ødelagt områder 7 ganger så store som Danmark, og 8 av de 10 mest ødeleggende har skjedd etter år 2000, og den strøste har gjort like mange som bor i Lyon hjemløse. Med 4 graders global oppvarming vil de øke med ytterligere 350%" - du skjønner tegninga..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja da, dommedag kommer i mårra. Men boken presenterer alt vi allerede har hørt, og gir ikke vyer i retning av løsninger på ting. Elefanten i rommet; befolkningsvekst, er alt for dårlig berørt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h