Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En slags novellesamling om en eiendom og dets tilhørende mennesker, men samtidig handler det i stor grad om Øst-Tysklands historie. Årene går og naturen går sin vante gang, mens samfunnet rundt endres.

Passer særlig godt for deg som både liker god litteratur og er opptatt av nyere historie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ved en innsjø utenfor Berlin, bygger en arkitekt et sommerhus til sin kone. Det er et nydelig og forseggjort hus, med en fantastisk hage, takket være stedets gartner. På dette stedet skal man hvile, og nyte late dager, men det henger mørke skygger over landskapet. En ung, lokal kvinne, druknet seg i innsjøen, de jødiske naboene forsvinner, før den røde armé kommer for å rasere. I krigens siste dager, gjemmer en ung kvinne seg i et hemmelig rom i huset, en østtysk student prøver å svømme til frihet i vest, og et ektepar returnerer etter et brutalt eksil i Sibir.

Fascinerende, men såpass ujevn og til tider uklar, at den havner under middels for min del.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

MartinenStine_JErlendGladleserRune U. FurbergJan Erik  OlsenBeathe SolbergJulie StensethTanteMamieHarald KKarin  JensenTonje-Elisabeth StørkersenCarine OlsrødSteinar JøsokØystein LBerit RKay NilsenRandiCtinaSimen "Boktimmy" IngemundsenTrygve JakobsenHeidi Nicoline ErtnæsChrissieJohnny OlsenThomas KlakeggGro Anita MyrvangTone SundlandKirsten LundFiolBenedicte Sønsteby AndreassenDolly DuckIngunnElisabeth SveeCamilla RødjeMarit AamdalSoffa86Sigrid Blytt TøsdalannelinguaTherese HolmKristin F. Jørgensen