Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Ikke mer Hjorth og Rosenfeldt for meg, er lei av porno maskert som krim. Snankker ikke om voldtektsmannen, men alt annet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gledet meg til å ta fatt i en ny bok i serien om Bergmann, men ble litt skuffet. Krimhistorien var i tynneste laget og det handlet alt for mye om samspillet i gruppen. Synes det er grense for hvor upopulær det er mulig å bli.....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Auda. Nå vet jeg ikke om jeg liker utviklingen i disse bøkene fra Michael Hjorth og Hans Rosenfeldt lenger.
Joda, de er fremdeles spennende og godt skrevet med driv og mange parallelle mysterier og personlige forstyrrelser, både blant etterforskere, kriminelle og andre.
Nå skjer det hele tida så mye dritt i virkeligheten også, så jeg vet ikke om jeg orker flere utspekulerte bestialske handlinger og dritt som forfattere pønsker ut.
I forbindelse med denne boka har jeg bare lyst til å si som Christopher Hitchens:
Religion poisons everything.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jada, forfatterne leverer igjen! Vi treffer gamle kjenninger og spinner videre på løse tråder disse bøkene leses i rekkefølge. Opplevde ikke sitrende spenning hele veien, men den siste delen av boka ble spennende og en skikkelig cliffhanger i kjent stil. Nå håper jeg ikke det blir 3 år til neste bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieKirsten LundBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethIngunn SOleMorten MüllerTanteMamieHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTheaEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSol