Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

En bok som setter seg i hjerte og sjel. Så må man stoppe opp og tenke litt ekstra, når man kommer på at det faktisk har skjedd og ikke bare er en historie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For en skjebne og for en historie! Helt uvirkelig å høre om hva Cilka gikk igjennom både under og etter krigen. All honnør til forfatter Heather Morris for å jobben hun har gjort med å underbygge historien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg husker ikke nok av det første boka til å helt sette pris på tilbakeblikkene i denne boka, men denne boka går allikevel like rett i hjertet mitt som den første gjorde. Sterkt, varmt, brutalt, fylt av kjærlighet, desperasjon, og et ønske om å håpe, men ikke håpe for mye.
Terningkast 5 og favorittbok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ga Tatovøren i Auschwitz en sekser og det fortjener denne boken også. En usedvanlig sterk historie om Cilka som overlevde Auschwitz, men ble som attenåring sendt til straffekoloni i Sibir etter krigens slutt. Her beskrives grusomheter, men også håp og kjærlighet. Denne boken gjorde inntrykk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har sjelden gitt en bok denne karakteren. Seks terningkast. Etter å ha lest Tatovøren i Auschwitz fulgte jeg opp med Cilkas Reise som følger Cilka fra Auschwitz til straffeleirene nord i Sovjetunionen. Boken la jeg fra meg for en knapp time siden og er fortsatt ganske matt av det bøkene har etterlatt seg hos meg. Bør leses av alle.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine Sevilhaug