Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Ganske forutsigbar. Morsom idé, men den blir litt kjedelig. Lise arver et cirkus etter en onkel hun aldri har møtt. Men Lise er en kynisk person som bare bryr seg om karriere og penger. Det blir kulturkrasj i møtet med de ansatte på cirkuset.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig og fornøyelig bok om viktige verdier her i livet, forandringer, utfordringer, relasjoner, og sirkusliv. Kommer tett på hvordan sirkusfolket har det, er de en utdøende rase?

Minnet meg litt om En liste for livet.

Flott bok som var vanskelig å legge i fra seg. Ble lest ut på en nydelig sommerdag i august, i hengekøya ved et stille vann.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

EvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine Aske