Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er en ganske liten bok og jeg syns den var veldig lettlest, kanskje en del ting ble gjentatt en del ganger, men i denne boken er det på sin plass.

Jeg visste ikke helt hva denne boken dreide seg om før jeg kjøpte den på Mammutsalg, men jeg er så utrolig glad for at jeg gjorde det.

Boken handler om pusten, og den beskriver hvor viktig det er å puste, hvordan man kan puste rett og hvorfor det er viktig å puste med magen og ikke bare med "brystet". Hvor mye stress, angst og depresjon gjør med kroppen.

Det var så mye i denne boken jeg kjente meg igjen i og jeg syns det er så godt å få det bekreftet at det ikke bare er jeg som har det sånn, selv om jeg så klart vet at det ikke bare er meg som har det sånn.

Jeg skulle sånn ønske at jeg hadde lært dette for mange år siden, når jeg var yngre, men jeg skal virkelig gå inn for å puste mye bedre og nå vet jeg hvor godt kroppen min faktisk har av det og det er utrolig motiverende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLillevi