Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Fiona Barton levere igjen! Helt i starten av boka tenkte jeg at "Å nei, dette er en bok med tusenogtredve handlinger og umulig å holde styr på!" Men det var det slett ikke! Jeg ble kjapt revet med og klarte nesten ikke å legge den fra meg - drivende spennende, aktuell og med en aldri så liten tvist på slutten! Anbefales! Anbefaler også hennes "Enken" og "Barnet" om du ikke har lest dem!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alex og Rosie drar på backpackertur til Thailand. Alex skulle egentlig dra sammen med bestevenninnen, men da hun får økonomiske problemer stiller Rosie opp. Det viser seg at Alex ikke kjenner Rosie så godt, og turen blir ikke akkurat som den hun hadde drømt om. Da familien til slutt sliter med å få tak i jentene er det duket for bekymringer og etterforskning. Journalist Kate Waters er personlig involvert i saken og er den første som kan presentere sannheten om det som skjedde.

Spennende historie som passer bra nå i påska.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin