Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Fint, vart og rått om å oppdage sin egen seksualitet som homofil. Felix har flyttet fra Stavanger til Oslo på grunn av noe som skjedde i Stavanger, vi får ikke vite hva det var, men kan muligens lese noe mellom linjene.

I Oslo begynner han på vgs og her treffer han Max og Philip. Og Nicolai. Vakkert skrevet med korte kapitler, men driv og handling. Anbefales for ungdomstrinnet og vgs.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Felix er 17 år. Han har flyttet tilbake til Oslo fra Stavanger. På den nye skolen blir han nesten umiddelbart forelsket i Nicolai. Felix vet ikke hvilke følelser Nicolai har for ham - om han også er homo. Heterofile vet ikke hvor heldige de er. Han føler at det må være mye lettere for dem å prøve seg fram enn det er for ham. Nicolai sender dessuten ut motstridende signaler, og Felix går hele tiden rundt med hjertet i halsen og klump i magen.

Sår, rørende og viktig ungdomsbok om vennskap, utenforskap, homofili, og den første skikkelige forelskelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelig, konsentrert bok om ungdomsforelskelse. Minnet meg veldig om SKAM sesong 3, litt av den samme elektriske spenningen mellom hovedpersonene. Lettlest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en ungdomsroman om Felix som forelsker seg i Nicolai. Vi følger han i forelskelsen, og i det å "komme ut av skapet", samt hans forsøk på å finne ut om Nicolai føler det samme som han.

Historien er veldig lettlest, men lite tekst på hver side. Jeg leste den ut på noen få timer, og disse timene er den verdt.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartin