Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Seraphine og tvillingbroren Danny har vokst opp sammen med den eldre broren Edwin. Moren døde den dagen som de ble født, og aupairen Laura ble også plutselig borte. Ingen vil snakke om dette, og det er finnes få bilder fra barndommen deres, helt til de plutselig finner et fotografi av foreldrene, med kun en baby. Seraphine begynner å stille spørsmål, og det viser seg å ikke være så populært.

Boka blir markedsført som en "pageturner", og det er jeg forsåvidt enig i. Det er ingen krimbok, men historien er likevel akkurat passe spennende.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Seraphine og Danny er tvillinger, født og oppvokst på Summerbourne House. Men Seraphine har alltid følt at hun ikke helt passer inn og etter farens død finner hun et bilde av faren og moren der moren holder en baby, rett etter å ha født tvillinger. Hvorfor holder hun bare ett barn og hvor er det andre? Og hvem er onkel Alex som storebroren Edward er oppvokst med? Og hva skjedde med barnepiken Laura? Jeg klarte nesten ikke å legge fra meg denne, som Publisher Weekly lover på forsiden er det en pageturner!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth Svee