Viser 1 til 2 av 2 omtaler

16 år gamle Brianna drømmer om å bli en berømt rapper akkurat som sin far. Faren hennes ble drept da han var på vei opp og Bri var liten, men folk kaller henne fortsatt Lil law, etter hennes far, Lawless. Hun får komme inn i ringen og rap-battle mot sønnen til hennes fars tidligere manager. Det blir starten på en reise i musikkbransjens lunefulle spor. Da moren hennes mister jobben og regningene hoper seg opp, er det ikke bare drømmen om anerkjennelse som driver henne, men også håpet om å kunne redde familiens økonomi. Det er mye å bære for en 16 åring, som i tillegg skal gjøre det bra på skolen og beholde venner og kjæreste. Jeg hørte den amerikanske lydboka på Storytel, den anbefales, for Bahni Turpin leser boka med innlevelse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bri vil bli hip hop artist som faren var, men det er ikke lett å nå drømmen når man blir stemplet som gangster og familien knapt har råd til mat og strøm. Bri tenker tekster, hun assosierer i rim og lager strofer hun kan bruke i ringen. En dag får hun muligheten til å battle i ringen, dette kan bli startskuddet på veien mot drømmen.
En medrivende ungdomsbok full av musikk og samfunnskritikk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila