Viser 1 til 7 av 7 omtaler

En helt utrolig sterk bok som har alt en romantrilogi skal ha. Romanen er skrevet i en vakker og poetisk stil, med beskrivelser av naturen og landskapet på Island som er både levende og medrivende. Stefánsson har en unik evne til å fange stemningen og følelsene til karakterene sine, og gjør dette på en måte som føles autentisk og troverdig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Har ikke lest noen annen bok som bedre kan beskrives med klisjéen 'havet, døden og kjærligheten', men det er ikke mye klisjéaktig ved denne. En rørende og dramatisk fortelling som fyller sine 700 sider uten at det blir et ord for mye. Investér tid i å nyte språket.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For et avsindig vakkert språk, jeg måtte lese en del av den høyt, bare for å høre ordene uttalt for meg selv. og handlingen er ikke mindre nydelig, så tett på kjærligheten, sorgen, frykten, ensomheten, lykken, livet, døden.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Alt flott som er skrevet om denne boka er sant! En bok skrevet av en ordkunstner som får oss til å tenke på de store spørsmål i livet! Handlingen er på landsbygda på Island for mye over 100 år siden! Men tematikken er like aktuell i dag. Ordkunstneren gjør lesingen til en flott opplevelse som jeg unner mange å nyte!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Dette er stor litteratur! Her er det bare å nyte språket. Et mektig verk om kjærlighet, død, om å leve og overleve. Her er det ikke handlingen som er viktig, men språket og stemningene det fremkaller.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jon Kalman Stefansson behersker en overveldende skrivekunst. Hver kinje oppleves som poesi, samtidig som dyptpløyende refleksjoner omkring det å leve følger oss gjennom alle de 700 sidene - som ikke oppleves å være for mange.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Dette er noe av det vakreste jeg har lest, både språklig og tematisk. Det var en skikkelig bladvender, hele trilogien gikk unna på en snau uke i påska.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti