Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden jeg elsket ut av ensomheten av Benedict Wells ville jeg lese Becks siste sommer da den kom på norsk. Det var en helt annerledes leseopplevelse. Her er det en litt tragikomisk stemning, sære karakterer, og det handler mye om musikk. Dette var som å se en film i bokform. Veldig friskt og underholdende! Både rørende og komiske scener.

Beck er lærer, men har aldri gitt slipp på drømmen om musikken. Når han oppdager naturtalentet Rauli fra Litauen vil han hjelpe han opp og fram. Vennen til Beck, dørvakten og hypokonderen Charlie, har også en sentral rolle. Det er på grunn av han at de tre tar en uforglemmelig roadtrip fra München til Istanbul.

Forfatteren trer frem i teksten med små brev, og det hoppes litt frem og tilbake i tid. Jeg likte godt det grepet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa