Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Diktjeget har mistet samboeren i selvmord. Hvordan lever man videre etter noe sånt?

Dette er sterke, triste dikt. Forfatteren setter ord på stemninger, tanker og opplevelser det er vanskelig for vanlige dødelige å beskrive. Og hun gjør det ved hjelp av sitater av- og henvisninger til andre forfattere, musikere og kjente personer. Dette er med på å utvide leseropplevelsen.

Mange av oss har kjent på tap, savn, håpløshet og andre vanskelige følelser, og det kan kjennes godt når noen makter å fange dette i presise formuleringer. Man kan også lese dette som en slags fortelling, en kvinne som strever etter samboerens selvmord. Fanget i minner, vanskelige motstridende følelser og livet som må gå videre. Hvis man makter å være i denne stemningen og gå inn i det vanskelige kan man få en mektig leseropplevelse. Men det er ikke for sarte sjeler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I fjor leste jeg diktsamlingen Hvis av samme forfatter, den gangen handlet det om overgrep mot barn, i diktsamlingen Om handler det om selvmord. Vanskelige og tøffe tema som hun behandler på en utmerket måte i diktene sine. Hun fletter også inn andre forfatteres ord og forteller om kjente personer som valgte å forlate livet. En sterk diktsamling som anbefales!

Les gjerne omtalen min her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ritaolineJenny Dahl BakkenPia Lise SelnesHarald KRune U. FurbergAnne Lise JohannessenKirjalabyrinttiKarin  JensenTheaTone Maria JonassenMaria HusefestEivind  VaksvikConnieleser42Heidi Nicoline ErtnæsAnn ChristinRufsetufsaBeathe SolbergElin FjellheimØystein LElin SkjerengChrissieStjernekastTor Arne DahlVannflaskeTanteMamieTorill Elisabeth RevheimLeseberta_23HanneMonica CarlsenHeidi LLesevimsaKarin BergPirelliHilde H  HelsethIngunn SAnette Christin MjøsTurid KjendlieMorten JensenRolf Ingemundsen