Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Diktjeget har mistet samboeren i selvmord. Hvordan lever man videre etter noe sånt?

Dette er sterke, triste dikt. Forfatteren setter ord på stemninger, tanker og opplevelser det er vanskelig for vanlige dødelige å beskrive. Og hun gjør det ved hjelp av sitater av- og henvisninger til andre forfattere, musikere og kjente personer. Dette er med på å utvide leseropplevelsen.

Mange av oss har kjent på tap, savn, håpløshet og andre vanskelige følelser, og det kan kjennes godt når noen makter å fange dette i presise formuleringer. Man kan også lese dette som en slags fortelling, en kvinne som strever etter samboerens selvmord. Fanget i minner, vanskelige motstridende følelser og livet som må gå videre. Hvis man makter å være i denne stemningen og gå inn i det vanskelige kan man få en mektig leseropplevelse. Men det er ikke for sarte sjeler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I fjor leste jeg diktsamlingen Hvis av samme forfatter, den gangen handlet det om overgrep mot barn, i diktsamlingen Om handler det om selvmord. Vanskelige og tøffe tema som hun behandler på en utmerket måte i diktene sine. Hun fletter også inn andre forfatteres ord og forteller om kjente personer som valgte å forlate livet. En sterk diktsamling som anbefales!

Les gjerne omtalen min her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica Carlsen