Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg var ikke sikker på om jeg skulle sette denne i bokhylla for "spenning krim grøss" eller "biografisk/historisk". Selv om handling og dialog er dramatisert er dette nesten for en dokumentar å regne. Historien er Dreyfus-affæren, fortalt med synsvinkel hos etterretningsoffiseren som gradvis skjønner at det er noe muffens med saken, og at Dreyfus må være uskyldig.

Som historieinteressert synes jeg boken var lettlest. Har man ikke denne interessen vil det nok virke en del tyngre. Harris setter opp et interessant persongalleri og det er sjelden man kan avskrive noen av skikkelsene som fullstendig uinteressante. Hvis du mistenker at du kommer til å like den, har du antageligvis rett. Tror du ikke du vil finne den interessant, har du antageligvis rett.

En helt saklig diskusjon med bakgrunnsinformasjon finner du i BBC-programmet "In Our Time"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Sissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit Honningsvåg