Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Hakket bedre enn forgjengeren; "Mannen som jaget sin egen skygge".
Starten synes jeg var bra men, etter hvert som historien blir mer og mer komplisert og den ene dobbeltrollen etter den andre avsløres, blir det hele såpass "fjernt" at jeg mister litt fokus eller interesse for hva som videre skal skje.
Oppgjøre blir litt som forventet: Salander ordner opp med komplett uvirkelige krefter, teknikk og strategi.
Strekker meg til en svak 4-er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte denne boken godt. Et kjærkomment gjensyn med alle de kjente profilene i millennium-serien. Lisbeth Sallander er en fascinerende person, og er oppriktig lei meg for at dette er siste boken med henne. Lagercrantz skriver kanskje ikke like godt som Larsson, men syns det er bra nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skuffende igjen av Lagerkrantz, veldig skuffende, skjønner faktisk ikke hvorfor han tok på seg denne oppgaven. Boka begynner egentlig veldig bra, men hovedproblemet er sidehistorien fra Everest, som både er litt søkt, veldig uttværet, og lite engasjerende.
Denne gangen er han faktisk best når han skriver om Salander og Blomquist, men igjen, i den grad boka henger sammen så virker det veldig oppkonstruert, han kunne spart seg 90% av Everest historien, men da hadde det jo ikke vært igjen så mye.
Skal man lese en spenningsbok om Everest, så les heller boka til Odd Harald Hauge, den er spennende og godt skrevet i motsetning til denne av Lagerkrantz

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne 3. boken av Lagercrantz synes jeg rett og slett bare var ganske kjedelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Klarer ikke å slippe følelsen av å ha lest et «filmmanus» fremfor en bok. Plottet er bra og boken er tidvis spennende. Dessverre sp evner ikke forfatteren å formidle på en overbevisende måte. For meg er det noe med språket til Lagercrantz som ikke treffer. Skildringene mangler substans og dybde etter min mening.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En bra bok, men litt langtrukket på slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig spennende! Anbefales

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika Svarstad